Mijn cadeau voor jou!

Een mooie lijst van 75 websites met gratis te downloaden foto’s!

  • Erg handig voor je nieuwe website!
  • Handig voor je Facebook posts.
  • Voor Instagram.
  • voor al je Social Media natuurlijk.

Mooie foto’s, vectoren en icoontjes kunnen een belangrijk onderdeel zijn van een website. Daarom heb ik dit cadeau voor je gemaakt zodat je een hele lijst van websites hebt met de mooiste foto’s.

“Tineke is open en luistert goed, altijd in voor verandering en bereid om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Ook is ze geduldig in het uitleggen van allerlei technische zaken en heeft ze een zeer goed gevoel voor humor. Het is een vreugde om met haar samen te werken.”

An Brals – Beauté avec Allure

Mij naam is Tineke Olijve en ik woon & werk in het centrum van Amsterdam. Ik maak WordPress websites voor ondernemers.

Ik werk ruim 20 jaar in de ICT. Begonnen als helpdesk bij (hosting-) providers (o.a. bij UUnet Internet Services, Vuurwerk Internet en Getronics Network & Services) en bij Energie Noord West (nu Nuon).  Ik heb zelfs even stage gelopen bij het Rijksmuseum. Dat was wel de mooiste werkplek die ik ooit heb gehad! Verder heb ik planningswerk gedaan voor o.a. KPMG en I&O Automatisering en applicatiebeheer bij ING en meer administratief werk deed ik o.a. bij het ministerie van LNV en Bull Benelux.

Als ondernemer heb ik ruim 10 jaar ervaring met het bouwen van websites in HTML & CSS en Dreamweaver en de laatste jaren met WordPress.

Tineke heeft in haar ontwerp en de verdere uitwerking van mijn site en blog een mooie vertaling gevonden van wie ik ben en wat ik doe in mijn werk.Daar waar
mijn computerkennis regelmatig tekort schoot, heeft ze me met veel geduld door het proces geloodst.

Ze is bovendien betaalbaar!.”

Marie Kiebert

Scriptwriter

“Tineke denkt met je mee in wat je wil; ze doet creatieve suggesties als dat nodig is; ze komt zelf met oplossingen; ze houdt zich aan deadlines, wat niet zo gewoon is; ze heeft een heel mooie prijs-kwaliteit verhouding. ze is betrouwbaar, aardig, eerlijk en redelijk. Ik ben erg enthousiast over haar en haar werk.”

Olga van Trigt

Coach

Wil je ook snel die 75 websites met foto’s bekijken?

Als je je inschrijft op mijn mailing krijg je gratis deze prachtige lijst met 75 websites vol met foto’s & vectoren en ander beeldmateriaal voor al je social media en je website.