Hey!! Je hebt me gevonden!

Leuk dat je hier rondkijkt.

Ik zal me even voorstellen.

Hi, ik ben Tineke. Ik maak mooie websites voor creatieve ondernemers in Amsterdam. Ik woon en werk in het centrum van Amsterdam. Van huis uit Tukker, maar inmiddels meer Amsterdammer en dát met veel plezier! Toen ik op mijn 10e voor de eerste keer in Amsterdam was wist ik dat ik daar “later” zou gaan wonen. Ik ben moeder van een volwassen zoon en huisgenoot van Poes.

“Tineke is open en luistert goed, altijd in voor verandering en bereid om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Ook is ze geduldig in het uitleggen van allerlei technische zaken en heeft ze een zeer goed gevoel voor humor. Het is een vreugde om met haar samen te werken.”

An Brals – Beauté avec Allure

WordPress&Divi

 

Wat ik doe?

Ik maak mooie WordPress websites voor de dames ondernemers maar de heren zijn ook van harte welkom uiteraard. 

Ik werk sinds een jaar of 25 in de IT, als helpdesk, planner en netwerkbeheerder met tussendoor af en toe wat administratief werk.

Voor de opleiding tot helpdesk heb ik zelfs even stage mogen lopen in het Rijksmuseum. Dat was wel de mooiste werkplek die ik ooit heb gehad!

Als ondernemer heb ik nu ruim 10 jaar ervaring met het bouwen van websites. De eerste jaren in HTML & CSS & Dreamweaver en nu met WordPress en de Divi builder en plugins van Elegant themes.

Hobbies?

 

Het fijnste aan mijn huis is wel mijn dakterras. Ik heb geen groene vingers maar wel een groen hart. Mijn oleanders doen het al jaren goed ondanks dat ik geen idee heb wat ze fijn vinden. Niets zo fijn als tussen de bloemen een bakkie doen!

In mijn huis klussen is een hobby, ik maak voor de lol zelf zeep en ik volg een cursus patroontekenen. Ik ben gek op patronen, kleuren en textiel en leef helemaal op als ik een stoffenwinkel binnenloop. Af en toe doe ik thuis aan yoga, roei ik op mijn roeimachine of wandel ik heerlijk door Amsterdam.

“Tineke denkt met je mee in wat je wil; ze doet creatieve suggesties als dat nodig is; ze komt zelf met oplossingen; ze houdt zich aan deadlines, wat niet zo gewoon is; ze heeft een heel mooie prijs-kwaliteit verhouding. Ze is betrouwbaar, aardig, eerlijk en redelijk. Ik ben erg enthousiast over haar en haar werk.”

Olga van Trigt
coach

Migraine

 

Inderdaad een geluk bij een ongeluk! Zonder migraine was ik waarschijnlijk niet gaan ondernemen en had ik deze vrijheid om zo creatief te zijn met code nooit gehad.

Ik kon op een gegeven moment niet meer elke dag om 8 uur present zijn en dan 8 uur werken. Dat overkwam me doordat ik een zware vorm van migraine kreeg. De ziekte is er nog wel, maar ik lig geen 4 dagen per week meer in het donker en ik kan dus als ondernemer heel goed thuis werken.

Ik heb geprobeerd om een idee te geven wat migraine werkelijk is.

Nou kijk maar hieronder.

 

“Tineke heeft in haar ontwerp en de verdere uitwerking van mijn site en blog een mooie vertaling gevonden van wie ik ben en wat ik doe in mijn werk. Daar waar mijn computerkennis regelmatig tekort schoot, heeft ze me met veel geduld door het proces geloodst.

Ze is bovendien betaalbaar!.”

Marie Kiebert
scriptwriter

Cadeau!

Een handige lijst van 75 websites met gratis foto's!

Mooie foto’s, vectoren en icoontjes zijn een leuk onderdeel van een website. Daarom heb ik dit cadeau voor je gemaakt zodat je een hele lijst van websites hebt met de mooiste foto’s om uit te kiezen.