Een mobielvriendelijke website voor je bedrijf laten maken?

Dat kan ik voor je doen.

Ik overleg met jou hoe de website eruit moet zien en wat je ermee wil gaan doen.  Er zijn veel thema’s en plug-ins te vinden op internet met allerlei soorten functies en mogelijkheden. Je kunt de website bijvoorbeeld “verbinden” met je Social Media als Facebook, Instagram Pinterest, Twitter, LinkedIn etc. Mensen kunnen contact opnemen via je website bijvoorbeeld via een contact-plugin. Je maakt je website vindbaar op Google via een SEO plugin. (Je kunt via mij de premium plugin van SEO Yoast krijgen). Je kunt een blog plaatsen op je website met zoveel mogelijk goede content. Goede content is hier relevante content.

De Divi builder is geweldig!

Ik gebruik de Divi Builder van Elegant Themes. Hiervoor gebruikte ik een andere en ik ben zo blij dat ik Divi heb gekocht. Divi is voor mij echt een droom die uit is gekomen. Het werkt zo fijn. Het is heel flexibel en je kunt er werkelijk alles mee maken.

En jij;)

Je bent ondernemer en je hebt een website nodig?

Ik kan een website voor je bedrijf maken en (als je het niet zelf wil doen) kan ik ook het onderhoud doen.

Een groot voordeel van WordPress is dat je het zelf bij kunt houden (qua pagina’s, berichten, teksten en foto’s e.d.) en dat er veel uitbreidingsmogelijkheden zijn.

Als ondernemer wil je waarschijnlijk zelf aan het stuur  en niet steeds iemand anders moeten vragen iets te doen voor je.  Maar ook dat kan ik voor je doen natuurlijk! Dan kan jij doen waar jij goed in bent!!

 

En wat nog meer?

 • Installatie van WordPress
 • Installatie van een theme
 • Installatie van plug-ins
 • Upgrades van WordPress en de plug-ins
 • Onderhoud van de website
 • Regelmatige back-ups
 • SEO plugin
 • Google Analytics plugin
 • plugin voor Cookiewetgeving
 • mobielvriendelijk
 • Een SSL certificaat
 • en meer 🙂

6 + 9 =